Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να γίνει άλλη μία μεταγραφή ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μιλώντας στον Super Sport FM 104., ενώ αναφέρθηκε φυσικά στον αγώνα με την ΑΕΚ και στο επικείμενο ντέρμπι με την Ομόνοια.

-Για το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν θα θυμόμαστε για καιρό με εξαίρεση τη φάση του Καλτσά στο τέλος. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Όλοι είχαμε κοινή αντίληψη για το τι είδαμε. Ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί βάσει των απουσιών που είχαμε. Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που στον πρώτο γύρο ήταν σε καλύτερη κατάσταση από εμάς περισσότερο από κάθε άλλη, που μπόρεσε στην έδρα μας να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και πρωτοβουλιών. Χθες δεν συνέβη αυτό. Ίσως η κάθε ομάδα να βρει μια-δυο ευκαιρίες να επικαλεστεί αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

-Για το αν θα έπρεπε να ήταν νωρίτερα πιο επιθετική: «Είναι γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο, ελάχιστες φάσεις μπορεί να θυμηθεί κανείς. Η μία ομάδα προσπαθούσε να ακυρώσει την άλλη. Δεν είπαμε ότι θα κάνουμε έναν δεύτερο γύρο με έντεκα νίκες. Αν δει κανείς τα παιχνίδια μας, όταν το σκορ είναι ισόπαλο, η ομάδα που κυνηγάει το γκολ είμαστε εμείς. Αυτό έγινε και χθες, με τον Απόλλωνα, με την ΑΕΛ».

-Για το αν θα γίνει ακόμη μία προσθήκη: «Δεν έχουμε πει ποτέ ότι δεν θα γινόταν κάτι ακόμη. Ο βασικός σχεδιασμός περιλάμβανε τις δύο προσθήκες που έγιναν. Δεν υπήρχε απόφαση από τον προπονητή για κάτι άλλο. Γίνεται έλεγχος της αγοράς, δεν αποκλείεται όμως να γίνει άλλη μία μεταγραφή».

-Για το πρώτο γκολ του Νοβότνι: «Πλησίασε το γκολ και στα προηγούμενα παιχνίδια, το βρήκε με την ΑΕΚ. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που το θέλαμε καλύτερο.

-Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Είναι πολύ σημαντικό. Όχι μόνο για την υπόθεση της 6άδας αλλά για πολλά πράγματα. Είναι και μία μέρα πριν τα γενέθλια του σωματείου. Θέλουμε οπωσδήποτε τη στήριξη του κόσμου, να μην υπάρχει διαθέσιμο εισιτήριο. Είναι η ώρα του Ανορθωσιάτη να δείξει τη στήριξη του στην ομάδα. Είναι αήττητη από τις 9 Δεκεμβρίου, είναι άκρως ανταγωνιστική, με πλουραλισμό στην επίθεση».

-Για το αγωνιστικό μέρος: «Πρέπει να επισκεφτεί το ιατρικό επιτελείο ο Μάριος Αντωνιάδης για να δούμε αν θα του επιτρέψει να παίξει το Σάββατο. Ο Αραγιούρι θα δοκιμάσει μέσα στη βδομάδα να ανεβάσει ρυθμούς για να δούμε αν έχει πιθανότητες να προλάβει. Επιστρέφει ο Ουάρντα που εξέτισε την ποινή του».

-Για την παρουσία του Κορρέα: «Είχε να παίξει αναγκαστικά σε μια θέση που δεν ήταν προγραμματισμένο, όταν τραυματίστηκε ο Αμπαρτζουμιάν. Έδειξε και πέρυσι τι μπορεί να κάνει. Είναι ωραίο να τον βλέπεις να παίρνει την ευκαιρία για να δείξει τι μπορεί να προσφέρει. Είναι και δικό μας παιδί».