«Φωτογραφίζει» μεταγραφή η φυγή Ιγιάγι; (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Ιγιάγι Ατιέμγουεν ενημέρωσε με ανάρτησή του στα social media ότι έχει αναχωρήσει από την Κύπρο και βρίσκεται ήδη στο Ζάκγρεμπ (Διαβάστε ΕΔΩ).
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Νιγηριανός έχει ενημερωθεί ότι βρίσκεται εκτός πλάνων, γι’ αυτό και η φυγή του από την Κύπρο. Η Ομόνοια του μετέφερε ότι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και έτσι το μόνο που απομένει είναι η λύση του συμβολαίου του, το οποίο τη δεδομένη στιγμή είναι η μοναδική εκκρεμότητα στην περίπτωσή του. Θυμίζουμε πως αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Την ίδια ώρα, η αποχώρησή του από την Ομόνοια «φωτογραφίζει» μεταγραφή για την ομάδα του «τριφυλλιού». Ο Χένινγκ Μπεργκ μαζί με τους συνεργάτες του κάνουν μία ύστατη προσπάθεια για να ενισχυθεί το ρόστερ στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business