Όχι μόνο υπολογίζουν αλλά βλέπουν τη Δόξα Κατωκοπιάς σαν ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο στο ΑΠΟΕΛ.
Έχοντας στο μυαλό, το σκηνικό στον αγώνα του α’ γύρου, ο Σωφρόνης και οι παίκτες του ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν την καλύτερη εμφάνιση για να πάρουν την Κυριακή τους τρεις βαθμούς και προς αυτή την κατεύθυνση προετοιμάζεται η ομάδα.
Τέσσερις συνολικά οι απουσίες. Οι τρεις τιμωρημένοι Βινίσιους-Σόουζα-Κβιλιτάια και ο τραυματίας Λουντέμο δεν υπολογίζονται.
Επιστρέφουν όμως οι Καρώ και Νταουσβίλι που θα βρεθούν στην 11άδα αντί των Βινίσιους και Λουντέμο ενώ στη θέση του Σόουζα, αναμένεται να παίξει ένας από τους Σατσιά ή Ντανίλο και στην επίθεση ο Μάγκλιτσα, αντί του Κβιλιτάια.
Την Τετάρτη, αναμένεται να είναι στον Αρχάγγελο και ο Ζοάο Πέδρο που θέτει με τη σειρά του υποψηφιότητα για τον Κυριακάτικο αγώνα. Ο Πορτογάλος έφτασε το βράδυ της Τρίτης στην Κύπρο.
Αναφορικά με τις μεταγραφές και την πιθανότητα να γίνει και 3η κίνησή, τα πάντα είναι πιθανά μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.
Ο τραυματισμός του Λουντέμο, ίσως να δημιουργεί προοπτική ενίσχυσης με το όνομα του Σαρφό να κυκλοφορεί εκ νέου.
Η διοίκηση παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα κινηθεί μόνο αν τα δεδομένα είναι τέτοια από οικονομικής και αγωνιστικής πλευράς, ώστε να ευνοούν νέα μεταγραφή και ειδικά με τον Σαρφό, στον οποίο πλησίασε πριν λίγες μέρες, αλλά έκανε πίσω λόγω υπερβολικών απαιτήσεων.
Αν λοιπόν κυριαρχήσει η λογική από πλευράς Ολυμπιακού, τίποτε δεν αποκλείεται αυτή τη φορά.