Ο έμπειρος προπονητής, Τάσος Κυριάκου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τους αγώνες κυπέλλου.
Η αρχική τοποθέτηση: «Ο φετινός θεσμός να είναι διαφορετικός και θα έχει πιο έντονο ενδιαφέρον. Οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν δυσκολίες στο πρωτάθλημα, άρα επιβάλλεται να δώσουν μεγάλη σημασία στο κύπελλο».
Για το Πάφος FC Ανόρθωση: «Έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα, η αποβολή του Ρούντκο και το γκολ που δέχτηκε η ομάδα αμέσως μετά. Περίμενα καλύτερη αντίδραση από την Πάφος FC. Ξέρουμε ότι η Ανόρθωση βρίσκεται σε πολύ κατάσταση. Δίκαια νίκησε με 3-1».
Για τα όμορφα γκολ από εκτελέσεις φάουλ: «Για τον Λάζαρο δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο καλός είναι στα στημένα. Και ο Πόποβιτς έχει αυτό το χάρισμα. Ήταν εξαιρετικά γκολ».
Για το θέμα της πρόκρισης: «Τη φετινή χρονιά, αν… κοιμηθείς θα το πληρώσεις. Σίγουρα, η Ανόρθωση έχει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα. Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινής, το 3-1 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».
Για το ΑΠΟΕΛΟλυμπιακός: «Είναι τυχερό το ΑΠΟΕΛ που με την εμφάνιση που έκανε μετά το πρώτο γκολ, πήρε αυτό το αποτέλεσμα. Το ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα με ανοδική πορεία. Είναι πολύ αλλαγμένο σε σχέση με το ξεκίνημα. Θα μπορούσε να είχε διαφορετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είναι όμως ευάλωτο το 2-1. Ο επαναληπτικός θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».
Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: «Νομίζω, ναι. Θα μπορούσε όμως και ο Ολυμπιακός να πάρει ισοπαλία. Το ΑΠΟΕΛ, το τελευταίο διάστημα ξέρει να διαχειρίζεται την απόδοση του μέσα στο γήπεδο. Έχει όμως σκαμπανεβάσματα μέσα στο 90λεπτο. Πάντως ο αγώνας με τον Άρη, είναι σταυροδρόμι για τη χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για το ΑΠΟΕΛ. Ίσως κάποιοι ποδοσφαιριστές να σκέφτονταν και αυτό το παιχνίδι. Μια νίκη επί του Άρη, θα αλλάξει τις ισορροπίες».