ΚΕΡΚΕΖ: «Κάναμε λάθη, πρέπει να δω την καριέρα μου χωρίς την ΑΕΛ…»
ΑΕΛ

ΚΕΡΚΕΖ: «Κάναμε λάθη, πρέπει να δω την καριέρα μου χωρίς την ΑΕΛ…»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet, είναι το βράδυ της Πέμπτης ο Ντούσαν Κέρκεζ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από την ΑΕΛ.
Μερικές από τις τοποθετήσεις του:
«Δεν ήθελα να φύγω με αυτόν τον τρόπο, ήταν όμως απόφασή μου. Κάναμε λάθη, όπως κάνουμε όλοι. Όλοι φταίμε, αλλά αποφάσισα να φύγω, νομίζω έκλεισε ο κύκλος μου. Αρκετά πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Από εδώ και πέρα, πρέπει να δω την καριέρα μου χωρίς την ΑΕΛ. Μόνο καλά πράματα μπορώ να λέω για τα όσα πέρασα σε αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΛ, στον κόσμο της και γενικά σε όλο το οικοδόμημα της ομάδας».
Για το τι πήγε λάθος φέτος στην ομάδα: «Πέρσι είχαμε κάποιους παίκτες που βοήθησαν αρκετά και τους πουλήσαμε το καλοκαίρι. Στην ομάδα ήρθαν παίκτες που ήθελαν περισσότερο χρόνο προσαρμογής. Ο κόσμος περίμενε την ΑΕΛ να παίζει καλύτερα. Αυτά τα λάθη που έκανα όμως, γιατί όλοι κάναμε λάθη, θα τα κρατήσω και θα μάθω από αυτά. Σίγουρα έκανα και κάνω λάθη. Αυτό που μπορεί να έπαιξε επίσης ένα ρόλο, είναι πως είχαμε και παίκτες που πέρσι ήταν στο καλύτερό τους επίπεδο και φέτος δεν έπαιξαν όπως περιμέναμε».
Για την πρόταση που είχε από τον Ατρόμητο: «Είχα πρόταση από Ατρόμητο αλλά δεν συμφωνήσαμε. Σε κάποια πράγματα δεν είχαμε κοινή γραμμή. Είχα πρόταση και από Βοσνία, από μία ομάδα που πάει για πρωτάθλημα, όμως ήταν δύσκολο για τους συνεργάτες μου να έρθουν μαζί μου. Και εγώ θέλω τους συνεργάτες μου μαζί μου».
Για το ότι γράφτηκε το όνομά του για την Εθνική: «Δεν είναι σωστό να μιλήσω για αυτό, εφόσον η Εθνική έχει προπονητή αυτή τη στιγμή. Έχει και δύσκολα παιχνίδια τώρα με την Εσθονία και πρέπει να τους πούμε καλή επιτυχία. Είναι όμως τιμή μου, και για τον οποιονδήποτε σίγουρα, να ακούγεται το όνομά σου για την Εθνική. Αν έρθει μία ευκαιρία για την Εθνική σε ένα μήνα, σε έξι μήνες, σε ένα χρόνο, σε πέντε χρόνια, θα μιλήσουμε».

Related posts