Η νίκη επί της ΑΕΛ και γενικώς οι τέσσερεις σερί επιτυχίες δημιουργούν κλίμα ευφορίας στις τάξεις της Ανόρθωσης, καλύπτοντας μέρος από το χαμένο έδαφος. Είναι γεγονός ωστόσο ότι για την ομάδα της Αμμοχώστου από ΄δω και μπρος, ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμά της, είναι λες κι αρχίζουν τα πλέι οφ!
Η «κυρία» θα αντιμετωπίσει μέχρι το τέλος της α’ φάσης την ΑΕΚ στην «Αρένα», την Ομόνοια στο «ΠΑΠ», την Πάφος FC εκτός έδρας (πέραν των δύο αγώνων κυπέλλου), τον Άρη και τον Ολυμπιακό εντός, ενώ θα κλείσει με δύο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα!
Ένα πρόγραμμα ασφαλώς εξαιρετικά δύσκολο, που θα καθορίσει στον απόλυτο βαθμό τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα μπει η Ανόρθωση στα πλέι οφ και κυρίως τους στόχους που τότε θα θέσει…
Επί του παρόντος, η προσοχή στρέφεται στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του κυπέλλου με την Πάφος FC, την Τετάρτη στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η Ανόρθωση ασφαλώς θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και θα επιδιώξει να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δώσει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ανδρέας Βεντούρης