Εντείνει τις διεργασίες του για την ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφής ο Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει καταλήξει σε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, ρίχνοντας το βάρος εδώ και λίγες μέρες σε ένα συγκεκριμένο όνομα και ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να προκύψουν εξελίξεις, αναλόγως του πώς θα κυλήσουν οι διαπραγματεύσεις και το πότε θα πάρει οριστική απάντηση. Το τελευταίο διάστημα ο Τσάβι έχει εντατικοποιήσει τις προσπάθειες του από τη στιγμή που βρήκε τον εκλεκτό και είναι θέμα χρόνου να προκύψουν τα νεότερα…
Στο αγωνιστικό μέρος, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί το βράδυ της Τρίτης (19:00) την ΠΑΕΕΚ στην «Αρένα», στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του κυπέλλου με σκοπό να αντιδράσει μετά την ισοπαλία με την ίδια ομάδα στο πρωτάθλημα και να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.
Ο Νταβίντ Καταλά δεν υπολογίζει στον τραυματία Τρισκόφσκι και στους Νταρμπισάιαρ, Ολατούντζι, Γκονζάλεθ, Φαράζ και Λουΐς Γκουστάβο για λόγους υγείας. Είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου στο Μακάρειο.

Ανδρέας Βεντούρης