Μετά την χθεσινή ήττα της ΑΕΛ έχει… ανοιχτεί μια κουβέντα για το αν  θα προλάβει να μπει στην πρώτη εξάδα. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε δυσμενή θέση και δύσκολα όπως δείχνουν τα πράγματα θα δώσουν το παρών τους στο πρώτο γκρουπ…
Διότι αν θεωρητικά υποθέσουμε ότι για να μπεις στην πρώτη εξάδα θα χρειαστείς μίνιμουμ 33 βαθμούς, αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΛ θα πρέπει να κάνει έξι νίκες στα εναπομείναντα επτά παιχνίδια. Στην ΑΕΛ, έχουμε την άποψη, ότι θα πρέπει απλά να βλέπουν το επόμενο παιχνίδι και στο τέλος να κάνουν την σούμα. Το να μπει ένας στόχος δεν είναι το σημαντικότερο αυτή την στιγμή, αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι αυτό που ακολουθεί.
Διότι ναι μεν η ομάδα βάζει ψηλούς στόχους όμως πρέπει να κοιτάζει και την πραγματικότητα. Ότι είναι χαμηλά στην βαθμολογία και στο παρόν στάδιο θα πρέπει να ξεμπερδεύει με τα κάτω διαζώματα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μετά μπορεί να αναθεωρήσει και πάλι.
Σήμερα είδαμε την επίσημη ΑΕΛ να αντιδρά έντονα για την διαιτησία στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Μια εύκολη φάση για τον βοηθό την έχασε με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να δεχθεί το δεύτερο γκολ. Η ΑΕΛ έχει αδικηθεί αρκετές φορές φέτος και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να προστατευτεί η ομάδα. Το να φωνάζει μετά τις αδικίες δεν δίνει κανένα βαθμό. Η διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους ας μπει ασπίδα στην ομάδα. Τον τρόπο τον ξέρει, το έχει κάνει ξανά ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ.
Όσο παράξενο και αν ακούγεται το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας είναι τελικός. Οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι καταδικαστικό για την ομάδα. Και επειδή δεν είναι όλα μαύρα, η ΑΕΛ έχει δύο σημαντικά πράγματα να στηριχτεί.
Ότι θα αγωνιστεί στα έξι από τα επτά παιχνίδια που της έχουν απομείνει στο Τσίρειο, και το δεύτερο ότι όντως έδειξε να αλλάζει αγωνιστικά η ομάδα και να μπαίνουν καινούργια πράγματα στο παιχνίδι της, μέσα από την δουλειά του νέου προπονητή. Αν εκμεταλλευτεί το πρώτο στοιχείο και δώσει συνέχεια στο δεύτερο κάτι μπορεί να γίνει.

Αριστείδου Μιχαήλ