Μιλώντας στην Cablenet, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης, Μπλαζ Βερχόβετς, αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε την ομάδα της Αμμοχώστου για να συνεχίσει την καριέρα του και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
«Ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο και μόλις ήρθε η πρόταση της Ανόρθωσης ένιωθα σίγουρος. Όταν μίλησα με τον Πόποβιτς ήμουν ακόμη πιο βέβαιος για την επιλογή μου. Έκανε την απόφαση μου πιο εύκολη. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαι συνηθισμένος να βρίσκομαι σε ομάδα πρωταθλητισμού και που διακρίνεται. Ξέρω την πίεση του να παλεύεις για την Ευρώπη και να κατακτάς τίτλους».
Για την κατάστασή του, ο Σλοβένος μέσος ανέφερε πως «δεν είμαι ακόμη απόλυτα έτοιμος. Έκανα προετοιμασία για δύο βδομάδες στη Σλοβενία καθώς αγωνίστηκα για τελευταία φορά τον Δεκέμβριο αλλά είμαι σε καλή κατάσταση. Όταν μου ζητηθεί φυσικά θα δώσω τα πάντα».
Για το αν μίλησε με τον Τιμούρ αποκάλυψε πως «ναι, είχαμε μιλήσει γιατί ήθελα να μάθω για την ομάδα και την χώρα. Αυτό που άκουσα είναι… μην το πολυσκέφτεσαι, έλα»!