Δεν επιβεβαιώνονται από τον Ολυμπιακό οι φήμες πως ο Τικίνιο θα μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε, ενώ οι Πειραιώτες τονίζουν ότι δεν δίνουν τον Βραζιλιάνο φορ.
Δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας υποστήριξε πως ο Τικίνιο αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και να υπογράψει τις επόμενες ημέρες στη Φενέρμπαχτσε.
Μάλιστα, «αποκάλυπτε» και τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας, σύμφωνα με την οποία ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα παίρνει 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως και μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ.
Το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει ανάλογα ρεπορτάζ που δεν επιβεβαιώθηκαν και ανέφεραν πως ο Μασούρας πάει στην Τράμπζονπσόρ και ο Ονιεκούρου απασχολεί την Γαλατασαράι και την Μπασακσεχίρ.
Σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως ο Ολυμπιακός δεν δίνει τον Τικίνιο στην τουρκική ομάδα, ενώ δεν έχει υπάρξει επίσημη κρούση από τους Τούρκους στους «ερυθρόλευκους» που ούτως ή άλλως δεν θα έδιναν τον παίκτη που πιστεύουν πάρα πολύ.