Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Τζόκοβιτς: Ζήτησε επίσπευση της εκδίκασης της έφεσης για να προλάβει το Australian Open!
Σπορ

Τζόκοβιτς: Ζήτησε επίσπευση της εκδίκασης της έφεσης για να προλάβει το Australian Open!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1 στον κόσμο) εξακολουθεί να θέλει να αγωνιστεί στο Australian Open. Το έδειξε αυτό άμεσα μετά την απόφαση της ακύρωσης της βίζας του στην ακροαματική διαδικασία που ακολούθησε της απόφασης, αφού οι εκπρόσωποί του ζήτησαν να βγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η απόφαση για την έφεσή του.
«Κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο και για αυτό ο πελάτης μου θέλει να υπάρξει όσο το δυνατόν νωρίτερα η απόφαση ενόψει της έναρξης του τουρνουά (σ.σ Australian Open) την ερχόμενη Δευτέρα (17/1)» ανέφερε κάποια στιγμή ο δικηγόρος του Σέρβου τενίστα, δείχνοντας τις προθέσεις του Νο1 του κόσμου.
Η πλευρά του Τζόκοβιτς ζήτησε αρχικά από το δικαστήριο να υπάρξει μία απόφαση που θα εμποδίσει την απέλασή του, την ίδια στιγμή που ο δικαστής Κέλι επιβεβαίωσε ο ίδιος τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο Σέρβος θα περάσει από ακροαματική διαδικασία το Σάββατο (15/1) από την αρμόδια επιτροπή συνοριοφυλακής.
Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του Σέρβου υποστήριξαν ότι ο Άλεξ Χοκ δεν εξέτασε όλα τα έγγραφα που έστειλαν, ενώ κατηγόρησαν τον Υπουργό Μετανάστευσης της Αυστραλίας ότι επέλεξε εσκεμμένα να πάρει την απόφασή του το βράδυ της Παρασκευής (ώρα Αυστραλίας) ώστε να στενέψουν τα χρονικά περιθώρια του Τζόκοβιτς και να μην μπορέσει να αγωνιστεί στο Australian Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ