ΛΙΑΣΟΣ ΛΟΥΚΑ: «Δεν ξέραμε αν θα συμπληρωθούμε να παίξουμε»
ΑΡΗΣ

ΛΙΑΣΟΣ ΛΟΥΚΑ: «Δεν ξέραμε αν θα συμπληρωθούμε να παίξουμε»

Μετά την πολύ σημαντική νίκη επί της Δόξας, ο προπονητής του Άρη Λιάσος Λουκά, δήλωσε τα ακόλουθα:
«Μας έδωσαν μεγάλη χαρά οι ποδοσφαιριστές. Είχαμε πολλά προβλήματα, πολλοί παίκτες ήταν έξω για διάφορους λόγους. Το είπαμε ότι έχουμε ποιοτικό ρόστερ, όσα παιδιά έπαιξαν ανταποκρίθηκαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαστε ομάδα, μια οικογένεια στα αποδυτήρια και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη. Ρισκάραμε στο τέλος με κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Ευτυχώς που δεν προέκυψε κάποια υποτροπή. Έπαιξε και  ένας μικρός από την εφηβική ομάδα και θα παίξουν και άλλοι αν δείξουν ότι μπορούν».
Για το παιχνίδι: «Δεν ήταν από τα καλύτερα μας παιχνίδια, αλλά λαμβάνοντας τα πολλά προβλήματα, με αμφιβολία αν θα συμπληρωθούμε να παίξουμε νιώθω μόνο περηφάνια. Τώρα έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και θα πάμε για να νικήσουμε. Εύχομαι στην Δόξα και τον Ηλία Χαραλάμπους καλή συνέχεια».
Για την απόκρουση του Βάνα και το γκολ του Ιωσηφίδη: «Ο Τέο είναι ένα ποδοσφαιριστής που δουλεύει, χαμηλών τόνων, πήρε την ευκαιρία, πέτυχε το γκολ και είμαι χαρούμενος από αυτόν. Θέλω περισσότερα από αυτόν γιατί μπορεί για περισσότερα.  Ο Βανά είναι εκεί για να κάνει την δουλειά του και την κάνει καλά, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Σήμερα υπερέβαλαν αυτόν οι ποδοσφαιριστές».

Related posts