Όντας φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Ομόνοιας, «Total Green», ο Νίκος Χαραλαμπίδης που είναι μέλος της εταιρείας της Ομόνοιας αλλά και υπεύθυνος των ακαδημιών, ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά στο «τριφύλλι».
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Νομίζω ρωτήθηκε και χθες ο προπονητής. Ακολουθείται μια διαφορετική φιλοσοφία τα τελευταία δύο χρόνια. Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και τρόπος λειτουργίας. Αυτό που θα πω είναι πως εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το θέμα. Ο πρόεδρος όταν του αναλύσεις κάτι εμπεριστατωμένα πως είναι για το καλό της ομάδας, δεν λέει όχι. Δεν μπορείς να έχεις ανισορροπίες στα αποδυτήρια. Είναι ένα παζλ που στήνεται και όλοι δουλεύουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Έχουμε υγιέστατα αποδυτήρια. Όλοι δουλεύουν για να βελτιωθεί η ομάδα, θέλουμε όλοι το καλό της. Θα διορθώσουμε και τα λάθη μας για να προοδεύσουμε. Μεταγραφές θα γίνουν όπου κριθεί απαραίτητο από την τεχνική ηγεσία εκεί που πρέπει. Δεν θα αλλάξουμε πολιτική», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το πρόβλημα στην επίθεση:
«Δεν είναι μόνο ο επιθετικός, πρέπει όλοι να σκοράρουν. Όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα προκύψουν οι ανακοινώσεις. Είναι και το θέμα των αποζημιώσεων σε αυτούς που θα αποχωρήσουν».
Για το πότε να περιμένουν οι φίλοι της Ομόνοιας μεταγραφές: «Θα γίνουν εκείνες οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Ο καθένας αξιολογείται και κρίνεται για να συνεχίζεται η πρόοδος του συλλόγου. Είναι μακροπρόθεσμο πρότζεκτ, ήρθε γρήγορα η επιτυχία και αυτό το πρότζεκτ συνεχίζεται. Αν θέλουν κάποιοι μεταγραφές αεροδρομίου από αυτή την διοίκηση, να το ξεχάσουν».