Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα.
Για το ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ: «Είναι δύσκολη η κατάσταση και προσπαθούμε να την διαχειριστούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας. Γνωρίζουμε ποια είναι τα δεδομένα ενόψει και του αγώνα με την ΑΕΚ, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια δυνατή ομάδα που μας νίκησε στον α’ γύρο. Είναι ισοδύναμε ομάδες, είναι τριπλής παραλλαγής, εμείς πάμε με αρκετές απουσίες αλλά θα προσπαθήσουμε παρά τα αγωνιστικά δεδομένα να ανταποκριθούμε».
Ποιοι θα είναι εκτός; «Έχουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που νοσούν με κορωνοϊό, έχουμε ανέτοιμος όπως είναι ο Τζουμ και ο Ντιγκινί. Γενικά υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις που η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει οριστικά το απόγευμα».
Για την ενίσχυση της ομάδας: «Ψάχνουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα  διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής».
Είστε κοντά με κάποιον ποδοσφαιριστή; «Μπορεί να είναι και αύριο, μπορεί και σε τρεις εβδομάδες. Είναι θέμα διαπραγματεύσεων».
Για τον Ποντικό: «Δεν λήφθηκε καμιά απόφαση. Ο σχεδιασμός μέρα με την μέρα διαφοροποιείται. Αν εξαιρέσουμε δύο θέσεις που έκλεισαν, οι εναπομείναντες θέσεις θα καθορίσουν και την παρουσία του στην ομάδα».