Το πρόγραμμα, λέει Καϊράτ (Πέμπτη 22:00) στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς, αλλά το μυαλό λέει ΑΕΚ (Δευτέρα 18:00).
Αυτή είναι η πραγματικότητα στην Ομόνοια. Η ομάδα του Μπεργκ, συνέχεται αγωνιστικά και ανεβαίνει βαθμολογικά, με αποκορύφωμα τη νίκη στο Τσίρειο και πλέον όλοι αρχίζουν να πιστεύουν, ότι είναι εφικτή, η ανατροπή του βαθμολογικού  μειονεκτήματος από την 1η θέση, ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα του Απόλλωνα στο Δασάκι Άχνας.
Η αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ, είναι όλα τα λεφτά για να γίνει το πιο μεγάλο βήμα προς την κορυφή.
Με την απόσταση από την επόμενη αντίπαλο να είναι στο μείον 11 βαθμούς και με δύο ματς στο χέρι, αν η Ομόνοια ρίξει τη διαφορά στους 8 βαθμούς, τότε αντιλαμβάνεται κάποιος, τι θα σημαίνει για τη μάχη του τίτλου.
Με αυτά τα δεδομένα, ο ευρωπαϊκός αγώνας, θα είναι απλά μία υποχρέωση για τους «πράσινους» με το κίνητρο να είναι οι 500 χιλιάδες ευρώ και βέβαια η προοπτική μίας ακόμα ευρωπαϊκής νίκης.
Εξυπακούεται ότι ο Μπεργκ θα ρίξει την Πέμπτη άλλη 11άδα στο ΓΣΠ σε σύγκριση με εκείνη της Δευτέρας και έχει αυτό το πλεονέκτημα ο Νορβηγός κόουτς.


Στο μεταξύ, μαζί με την ομάδα, ξεσηκώνεται ο «πράσινος λαός» που μετά την εντυπωσιακή παρουσία στο Τσίρειο, ετοιμάζεται για μεγαλύτερη συμπαράσταση στους επόμενους αγώνες και ειδικά με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.
Ο ξεσηκωμός του κόσμου της Ομόνοιας, αναμένεται να δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες για να συνεχίσουν την αντεπίθεση προς την κορυφή!