Ανικανοποίητος από την εμφάνιση, αλλά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος ωστόσο δεν έμεινε μονάχα στα του παιχνιδιού…
«Δεν είμαι ιδιαίτερα περήφανος για το πώς αγωνιστήκαμε σήμερα. Είχαμε φυσικά πολλές απουσίες, χάσαμε και κάποιους άλλους στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός στον αγωνιστικό χώρο, εμείς δεν ανταποκριθήκαμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Είχαμε την απώλεια του Τζουμ, απ’ εκεί και πέρα είχαμε εναντίον μας τα πάντα στο γήπεδο. Για πρώτη φορά αλλάξαμε το σύστημα, παίξαμε με τρεις παίκτες στην άμυνα.
Κάποιες φορές ήμασταν πιο επιθετικοί απ’ ότι έπρεπε. Αλλά από την αρχή ήμασταν σε δύσκολη θέση, είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καχυποψία από τον κόσμο και όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.
Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και δεν πρέπει να χάνουμε ευκαιρίες να κερδίζουμε παιχνίδια. Δεν μιλάω για τις… βλακείες περί πρωταθλήματος, μιλάω για ξεχωριστά παιχνίδια. Τα προηγούμενα χρόνια χάσαμε πρωταθλήματα. Ποιος ενδιαφέρεται πλέον; Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Πετυχαίνεις κάτι μόνο όταν το πιστεύεις και όχι όταν αμφιβάλλεις. Αυτό το ανέπτυξε ο σύλλογος τους τελευταίους μήνες, όχι λόγω ενός Γερμανού προπονητή. Κάναμε όμως τον κόσμο να πιστέψει. Δεν πρέπει να δίνουμε δικαίωμα σε κανέναν, κάποια γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν πρέπει να μείνουν στο παρελθόν. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δίνουμε τη μάχη μέχρι τέλους. Είχαμε στον πάγκο παίκτες για να βοηθήσουν ψυχολογικά εκείνους που θα αγωνιστούν. Δεν με ενδιαφέρουν τα βιογραφικά, αλλά η δουλειά στο γήπεδο. Ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το γκολ που δεχθήκαμε αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ: «Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς. Μπορεί κανείς να ρωτήσει γιατί. Έχουμε 28 παίκτες και όποτε χρειαστούν να βοηθήσουν. Αλλάξαμε εντελώς τον τρόπο προπόνησης διότι αλλάξαμε εντελώς και τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε
Ίσως κάποιοι δυσκολεύονται είτε λόγω ηλικίας είτε οτιδήποτε άλλο, αλλά σας δίνω το παράδειγμα του Ρόμπερζ, ο οποίος δίνει τον καλύτερο του εαυτό».

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: «Έχουμε μόνο τρεις ήττες, από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αξίζαμε όλες τις νίκες που πήραμε. Θα μας ζήλευαν, κερδίσαμε ξανά τον κόσμο και θέλω ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται και να είναι περήφανος. Κάνουμε λάθη και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, όμως θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αγαπώ πολύ αυτήν την ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι σκληρός μαζί τους όταν πρέπει».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ: «Το βλέπουμε με τη διοίκηση. Όλα μπορούν να βελτιωθούν. Αν βρούμε κάτι που θα κάνει καλύτερη την ομάδα θα το πράξουμε. Έχουμε και την επιστροφή του Ντιγκινί. Έχουμε την ποιότητα για να συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι που θέλουμε. Κάποιοι είναι δύσκολες περιπτώσεις για να έρθουν στην Κύπρο. Ψάχνουμε παίκτη στην Κύπρο, αλλά δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής».