Ο ατζέντης του Ζορζίνιο αποκάλυψε με δόση παράπονου ότι οι συνομιλίες για την επέκταση του συμβολαίου του με την Τσέλσι δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.
«Φωτιά» έβαλαν στην Premier League οι δηλώσεις του ατζέντη του Ζορζίνιο, Ζοάο Σάντος, ο οποίος αποκάλυψε ότι  οι συνομιλίες για την επέκταση του συμβολαίου του με την Τσέλσι δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει.
Μιλώντας στο «Tuttomercatoweb» ο ατζέντης του Ζορζίνιο αποκάλυψε μίλησε κατ’ αρχήν για τη διάκριση του πελάτη του στην ψηφοφορία για την Χρυσή Μπάλα. «Ο Ζορζίνιο τερμάτισε πίσω από δύο απίστευτους κορυφαίους παίκτες όπως ο Μέσι και ο Λεβαντόφσκι και μπροστά από τον Ρονάλντο, τον Νεϊμάρ και πολλούς άλλους πρωταθλητές. Σίγουρα, είναι περήφανος για όσα έχει πετύχει», είπε ο Ζοάο Σάντος για να σπεύσει να αναφερθεί στο θέμα του συμβολαίου.
Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Ζορζίνιο με την Τσέλσι λήγει τον Ιούνιο του 2023, αλλά οι δύο πλευρές δεν βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για μια νέα συμφωνία.
«Όχι ακόμα, έχουμε ενάμιση χρόνο στο συμβόλαιό του και δεν έχουμε συζητήσει ακόμα κάτι για το νέο. Ίσως, θα το κάνουμε στο μέλλον», απάντησε ο Σάντος έπειτα από σχετική ερώτηση.