Για την μετακίνηση του στην Κύπρο και τον Άρη μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy ο Πολωνός επιθετικός της ομάδας της Λεμεσού, Μάριους Στεπίνσκι.
Μας αποκάλυψε το πώς τον προσέγγισε
 ο Άρης και με ποιον μίλησε  για να έρθει και τόνισε ότι δεν ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα να μπει στην πρώτη 6άδα αλλά ήρθε γιατί θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
«Δεν ήθελα να  έρθω στην Κύπρο, δεν είναι εύκολο να φεύγεις από την Ιταλία για να παίξεις στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος μου τηλεφώνησε,  μου εξήγησε το πλάνο και την προοπτική, του μετέφερα ότι μου άρεσε  και είπα «γιατί να μην πάω στην Κύπρο και ίσως κερδίσω το πρωτάθλημα για να κάνω ένα βήμα μπροστά». Πήρα την απόφαση και ήρθα για να κερδίσω το πρωτάθλημα όχι για την 6άδα ή κάτι άλλο. Το είπα από την αρχή στον πρόεδρο ότι θέλω το πρωτάθλημα».
Δηλαδή σου άρεσε o τρόπος προσέγγισης που σου έγινε από τον Άρη; «Σίγουρα. Οι άνθρωποι του Άρη με προσέγγισαν πολύ καλά και όταν ήρθε στην Κύπρο διαπίστωσα ότι είναι πολύ καλά τα πράγματα στην ομάδα. Η  ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή, οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα δημιουργούν εξαιρετικό κλίμα και θέλω να είμαι μέρος αυτής της επιτυχίας. Δουλεύουμε πολύ και δουλεύουν και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας για να είναι όλα καλά εντός και εκτός αποδυτηρίων, εντός και εκτός γηπέδου».

Χρίστος Χρίστου