Σημαντικές τοποθετήσεις από τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια των παικτών του, αναφερόμενος και στα κολακευτικά σχόλια του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για την ομάδα του.
«Ήταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες. Θα σταθώ στις δηλώσεις του συνάδελφου, η αναγνώριση που έδειξε στην ομάδα μας, ότι ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Ποτέ δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για την ισοπαλία. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές. Σιγά σιγά μαθαίνουν τον τρόπο παιχνιδιού μου και τον εφαρμόζουν. Με όσα κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο, κάποια ομάδα θα το πληρώσει. Με το πρέσινγκ που κάνουμε, το επιθετικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς χάσαμε δύο βαθμούς. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, αρχίζουμε την προετοιμασία για το ντέρμπι με την Ομόνοια», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τη βελτίωση της ομάδας του: «Όταν ήρθαμε ήταν ονόματα, τώρα αρχίζουν να γίνονται ποδοσφαιριστές. Στον δικό μου τρόπο παιχνιδιού, στο πώς θέλω να αγωνίζονται».
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ: «Είναι πολύ καλό το υλικό στην ομάδα. Χρειάζεται κάποιες προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις για να αυξήσουμε τη δυναμική μας. Ας μη ξεχνάμε ότι δεχθήκαμε ένα χτύπημα από τον αόρατο εχθρό. Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε. Υπάρχει ελπίδα. Μπορούμε να παίξουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχω επαφή με τον πρόεδρο, έχει δώσει πολλά για μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να δυναμώσουμε την ομάδα».
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΛΟΓΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ: «Ο πρώτος που ξέρει καλά τον Μαγκλίτσα είμαι εγώ ο ίδιος. Ήρθε σαν όνομα, αλλά δε είναι έτοιμος. Από ‘δω και πέρα θα είναι μια δύναμη με τον Κβιλιτάια, θα μπουν κι αυτοί στο χορό των τερμάτων».