Ο Γκάρεθ Μπέιλ και ο Ίσκο είναι τα μεγάλα προβλήματα που θέλει να λύσει η Ρεάλ τον Ιανουάριο, προκειμένου να «απελευθερωθεί» από τα συμβόλαια τους, τα οποία τελειώνουν το επόμενο καλοκαίρι.
Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είναι στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, οπότε δεν υπάρχει καμία επαφή για ανανέωση της συνεργασίας, με την Ρεάλ να είναι διαθέσιμη να ακούσει προτάσεις τον Ιανουάριο, όπως αναφέρει η «Marca», προκειμένου να τους παραχωρήσει και ουσιαστικά να…. γλιτώσει έξι μήνες πληρωμών σε δύο παίκτες που θα κάθονται στις κερκίδες.
Η περίπτωση του Ίσκο φαντάζει πιο εύκολη μιας και ο Ισπανός είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του για να φύγει, ενώ στην περίπτωση του Ουαλού άσου, το πρόβλημα είναι το μεγάλο συμβόλαιο του, το οποίο ελάχιστες ομάδες μπορούν να πληρώσουν. Επίσης ο Μπέιλ δεν έχει δείξει καμία διάθεση για «κόψιμο», οπότε η Ρεάλ θα πρέπει να περιμένει ένα… δώρο.
Όσον αφορά τον Μαρσέλο, επίσης δεν είναι στα πλάνα του Αντσελότι με την Ρεάλ να σκέφτεται ακόμα και να τον αφήσει ελεύθερο, με το συμβόλαιο του να τελειώνει το καλοκαίρι.