Ούτε το περσινό αήττητο κόντρα στην ΑΕΛ (τρεις νίκες και μια ισοπαλία), ούτε η βαθμολογική θέση της ομάδας της Λεμεσού δεν αποπροσανατολίζουν τον προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκ Μπερκ που προετοιμάζει την ομάδα του για ένα σκληρό ντέρμπι στο Τσίρειο.
Η προσοχή όλων στο «Ηλίας Πούλλος» είναι αποκλειστικά στραμμένη στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με μοναδικό στόχο να πετύχουν κάτι που δεν το έχουν καταφέρει για την ώρα στο φετινό πρωτάθλημα… τις τρεις σερί νίκες.
Η τεχνική ηγεσία άρχισε να επεξεργάζεται στο μυαλό της το πλάνο για το νέο ντέρμπι, το δουλεύει και στο γήπεδο και έχει άλλες τρεις προπονήσεις για να το φέρει… στα μέτρα της ΑΕΛ.
Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που θέλει τον Μπεργκ να πηγαίνει με τους ίδιους έντεκα τους οποίους παρέταξε και στο ντέρμπι… των 16 λεπτών κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Ο μόνος που ίσως διεκδικήσει θέση στην 11άδα σε σχέση με αυτούς που δεν ήταν βασικοί την περασμένη Δευτέρα είναι ο Μπασιρού ο οποίος καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς.
Βέβαια τον πρώτο λόγο για την μεσαία γραμμή την έχουν οι Γκόμεθ και Ντίσκερουντ. Το σίγουρο είναι ότι ο μέσος από τις Κομόρες θα εκτοπίσει κάποιον άλλον συμπαίκτη του από την 23μελή αποστολή καθώς είναι απόλυτα έτοιμος.
Θυμίζουμε ότι η 11άδα και η αποστολή στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ ήταν η ακόλουθη:
Ουζόχο, Σέχου, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνής, Παπουλής, Τσέποβιτς.
Στον πάγκο: Παναγή, Κυριακίδης, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Ασημένος, Χαραλάμπους, Μποτεάκ, Ατιέμγουεν, Ζαχαρίου, Ντούρις, Κακουλλής.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2021/12/01/vgainei-tin-pempti-i-apofasi-gia-apoel-omonoia/