Συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι ο στόχος της Ομόνοιας στο παιγνίδι της Κυριακής κόντρα στην Δόξα. Μια πολύ επικίνδυνη έξοδος για τους «πράσινους», οι οποίοι καλούνται όμως να ξεπεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία ή εμπόδιο και να πάρουν το μοναδικό ζητούμενο που είναι η νίκη.
Όπως είπε και ο Χένινγκ Μπεργκ στις δηλώσεις του, η Ομόνοια δείχνει να είναι σε καλή φόρμα, αλλά θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να δώσουν το καλύτερο που μπορούν, για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, που θα τους ανεβάσουν βαθμολογικά, αλλά και… ψυχολογικά, ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν την ερχόμενη εβδομάδα, με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ.
Ο Νορβηγός τεχνικός μετράει σημαντικές απουσίες, αλλά θα προσπαθήσει μέσα από τις επιλογές που έχει, να παρατάξει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, έστω και με ορισμένες διαφοροποιήσεις όσον αφορά τα πρόσωπα, για να φθάσει στην επιτυχία.
Γκόμεθ και Παπουλής οι οποίοι ήταν βασικοί στα τελευταία παιγνίδια πρωταθλήματος και μάλιστα σε καλή κατάσταση, αναγκαστικά μένουν εκτός. Ο Ισπανός μέσος λόγω τραυματισμού και ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός  λόγω του ότι είναι τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες. Τη θέση τους αναμένεται να πάρουν οι Μπασιρού και Μποτεάκ. Ο Μπασιρού θα παίξει με τον Ντίσκερουντ στη μεσαία γραμμή και ο Μποτεάκ, θα επιλεγεί για ένα από τα δυο άκρα. Τζιωνής ή Λοΐζου, θα πλαισιώνουν τον Τσέποβιτς στην επίθεση.
Δεν αναμένονται άλλες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα με τους Ουζόχο, Σέχου, Λέζιακς, Λανγκ, Χούμποτσαν, Ντίσκερουντ, Τσέποβιτς, Τζιωνή και Λοΐζου να διατηρούν τη θέση τους.