Σε προχωρημένο στάδιο επαφών βρίσκεται η Ανόρθωση με τον Σόμα Νοβότνι. Ο Μαγυάρος φορ αποτελεί τον διακαή πόθο του Τιμούρ Κετσπάγια για την κορυφή της επίθεσης, με τις πρώτες ενδείξεις να είναι θετικές για μεταξύ τους συνεργασία. Άλλωστε ο Ούγγρος δεν είναι ευχαριστημένος με το χρόνο συμμετοχής του στην Μπόχουμ, κάτι που διαμήνυσε στην πλευρά της Ανόρθωσης.
Μπορεί να υπάρχουν κάποια εμπόδια για να φτάσουμε μέχρι την ουσία (βλ. το συμβόλαιο που έχει με την Μπόχουμ και η τελική οικονομική συμφωνία), που είναι να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στην «Κυρία», όμως δεν είναι σε τέτοια επίπεδα, που να μην μπορούν να ξεπεραστούν. Μπαίνοντας στο διά ταύτα, Ανόρθωση και Νοβότνι, μετά τις πρώτες επαφές που έγιναν έχουν πρόσφορο έδαφος για  συνεργασία.
Η προοπτική της Κύπρου δεν είναι αδιάφορη στον Ούγγρο, βλέποντας και τη φετινή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση, στην Ανόρθωση θα προσπαθήσουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα την εκκρεμότητα με τον επιθετικό, ούτως ώστε να είναι διαθέσιμος από τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου…

Κύπρος Εγγλέζος