Ο επικεφαλής του γραφείου τύπου του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στον Super Sport fm για την μεταγραφή Μπρόρσον  και για τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα.
Για τα κρούσματα κορωνοϊού: «Έχουμε δύο περιπτώσεις με κορωνοϊό και παίκτης και μέλος του προπονητικού επιτελείου. Είναι λογικό μετά από διακοπές και ελπίζουμε να μην γίνουν περισσότερα τα κρούσματα».

Διαβάστε επίσης:

https://balla.com.cy/2021/12/29/chtypise-kai-ton-ari-o-koronoios-tessera-kroysmata/

Για την μεταγραφή του Μπρόρσον: «Μεγάλη μεταγραφή, γεμάτη σεζόν, έπαιζε Champions League και ήταν στοιχεία που τα ψάχναμε».
Πως πείθονται να έρθουν σε μια μικρή ομάδα που προσπαθεί να μεγαλώσει; Είναι καθαρά το οικονομικό;
«Το οικονομικό είναι σημαντικός παράγοντας, δεν μπορείς να τους φέρεις και να τους προσφέρεις λιγότερα από αυτά που έπαιρναν και σε μια τόσο μικρή ηλικία. Είναι και το πρότζεκτ. Επειδή υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές με καλά ονόματα έπαιξε και αυτό τον ρόλο του».
Βλέπετε ακόμα πιο ψηλά με την ενίσχυση; «Είναι υποθετικό αυτό. Το λέω γιατί είμαστε στην 3η θέση. Όταν είσαι εκεί δεν κοιτάζεις προς τα κάτω. Βλέπεις ότι η χρονιά πάει καλά και θέλεις να ενισχυθείς. Σίγουρα βλέπουμε προς τα πάνω. Αν θα το πετύχουμε είναι άλλο θέμα. Στόχος είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και αυτός είναι και ο στόχος μέσα από την μεταγραφική περίοδο».
Πότε θα έρθει η επόμενη μεταγραφή; «Δεν υπάρχει κάτι τόσο προχωρημένο. Και πάλι θα ισχύσει ότι ίσχυσε και με τον Μπρόρσον. Για να γίνει μεταγραφή πρέπει να βρεθεί ποδοσφαιριστής έτοιμος για να μπει και να προσφέρει, πράγμα δύσκολο τον Ιανουάριο».