Το 2021 θα μπορούσε να έκλεινε καλύτερα για τον Άρη με μια νίκη επί της ΠΑΕΕΚ που θα τον έφερνε ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία αλλά η πορεία της ομάδας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και διέψευσε κάθε πρόβλεψη.
Ο Άρης δεν είναι πλέον… Ελαφρά Ταξιαρχία και αυτό το δείχνει και στο γήπεδο. Οι Ρώσοι επενδυτές ανέβασαν επίπεδο την ομάδα σε όλους τους τομείς εντός και εκτός γηπέδου και φαίνεται ότι προσπαθούν βήμα-βήμα να μεγαλώσουν τον Άρη. Για την ώρα τα καταφέρνουν περίφημα, με την βοήθεια και των ποδοσφαιριστών που έχουν έρθει στην ομάδα.
Ένας από αυτούς ο οποίος μάλιστα ξεχωρίζει και αποτέλεσε και το μπαμ του περασμένου καλοκαιριού, ο Μάριους Στεπίνσκι μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy. Εμείς εντοπίσαμε τον Πολωνό επιθετικό στην πατρίδα του όπου ταξίδεψε για τις διακοπές των Χριστουγέννων αμέσως μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ.
-Μάριους, πού σε βρίσκουμε τώρα; «Μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ άρχισε η άδεια μας. Πήγα για μερικές μέρες στην Ιταλία και τώρα είμαι στην πατρίδα μου την Πολωνία για να περάσω τα Χριστούγεννα».
-Θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα τα Χριστούγεννα αν καταφέρνατε να νικήσετε στο τελευταίο παιχνίδι του 2021 κόντρα στην ΠΑΕΕΚ: «Ναι είναι αλήθεια αυτό, θα περνούσαμε καλύτερα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά κοιτάζουμε μπροστά. Δώσαμε 14 παιχνίδια και είμαστε αρκετά ψηλά στην βαθμολογία».
-Τι έφταιξε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και δεν καταφέρατε στην έδρα σας να επιβεβαιώσετε τα προγνωστικά; «Δεν είναι εύκολα αυτά τα παιχνίδια. Κανένα παιχνίδια δεν είναι εύκολο. Κατά την άποψη μου δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Γενικότερα δεν κάναμε αρκετά για να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι και στο τέλος πήραμε την ισοπαλία. Θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να επιστρέψουμε καλύτεροι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος».
-Πιστεύεις ότι έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι με νίκη η ομάδα θα έπιανε κορυφή; Μπήκε επιπλέον πίεση; «Δεν νομίζω. Εξάλλου αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό για εμένα την δεδομένη στιγμή. Θέλω να είμαστε στην 1η θέση μετά από 32 αγωνιστικές, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ξέρω ότι θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να γίνει αυτό και εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Χρίστος Χρίστου