Ο Γιούργκεν Κλοπ όσα χρόνια κι αν συνεχίσει να βρίσκεται στο αγγλικό ποδόσφαιρο δεν θα καταλάβει ποτέ γιατί οι ομάδες πιέζονται τόσο πολύ στο εορταστικό πρόγραμμα. «Είναι αστείο, δεν γίνεται να παίζουμε 26 και 28, μη λέτε συνέχεια για τα λεφτά»!
Ο κόουτς της Λίβερπουλ αυτές τις μέρες θα ήθελε να βάζει την οικογένεια πάντα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και φυσικά τη δική του επαγγελματική παρουσία στο γήπεδο.
Δεν έχει πρόβλημα με την Boxing Day και την παράδοση αυτής της ημέρας στην Βρετανία και το ποδόσφαιρο του Νησιού, ωστόσο, ο Κλοπ είναι γι’ ακόμα μια χρονιά έξαλλος με το πρόγραμμα των αγώνων στην Premier League.
«Είναι αστείο, δεν γίνεται να παίζουμε 26 και 28 του μηνός. Ας παίξουμε στις 26 και τις 29 που πάλι είναι μικρό το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί, αλλά είναι οκ! Ποιος νοιάζεται για να παίξουμε 26 και 28; Ο κόσμος έχει να κάνει πράγματα στις γιορτές, να δει την οικογένειά του!
Κι ας λένε παίρνουμε τόσα λεφτά, δεν είναι αυτό το θέμα! Είναι επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές και δεν έχουν όλες οι ομάδες δυο ενδεκάδες για να παίξουν! Η Σίτι μπορεί να έχει, η Τσέλσι δεν έχει και το ίδιο ισχύει και για άλλες ομάδες. Δεν είπε κανείς να μην παίξουμε στις 26 αλλά μετά να έχουμε ματς στις 29, όχι στις 28» ήταν τα λόγια του.