Μεγάλη είναι η ανησυχία στην ΠΑΕΕΚ από τα θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν τη Δευτέρα. Ο Κλεάνθης Γεωργιάδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για το συγκεκριμένο θέμα.
Η αρχική τοποθέτηση: «Έχουμε τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα από αυτούς που είναι στην Κύπρο. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα και στις 17:00 έχουμε προγραμματισμένη εξέταση για όλο το προσωπικό. Υπάρχει ανησυχία. Είναι τόσο διασπαρμένος ο ιός και πρέπει να προσέχουμε. Προκύπτουν διάφορα προβλήματα στην ομάδα. Αποδεσμεύτηκαν κάποιοι παίκτες, έχουμε τραυματίες και έχουμε ματς στις 5 του μήνα».
Αν είναι Κύπριοι και οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν θετικοί: «Είναι δύο Κύπριοι και ένας κοινοτικός. Είναι όλοι εμβολιασμένοι και έχουν ήπια συμπτώματα. Έχουμε παίκτες που έρχονται από Ολλανδία και Πορτογαλία».
Για την ενίσχυση: «Έχουμε συμφωνήσει με δύο ποδοσφαιριστές και θα έρθουν στην Κύπρο για να περάσουν από εξετάσεις. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό και επιθετικό. Ο ένας είναι Βέλγος και ο άλλος Νιγηριανός που έπαιζε στην Πορτογαλία».
Αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για ποδοσφαιριστή της ΠΑΕΕΚ: «Όχι. Δεν είχαμε καμία πρόταση».