Θλίψη και οδύνη στην κηδεία του Στέφαν Γέλοβατς στο Νόβι Σαντ, τη γενέτειρα του, με συγγενείς και φίλους να τον αποχαιρετούν.
Ο Σέρβος γίγαντας – ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 5 Δεκεμβρίου, έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη μερικές εβδομάδες νωρίτερα – κηδεύτηκε σήμερα στο Νόβι Σαντ όπου είχε γεννηθεί στις 8 Ιουλίου του 1989, μέσα σε κλίμα οδύνης και θλίψης.
Στο «ύστατο χαίρε» παρευρέθηκαν, εκτός από την οικογένεια του, πολλοί φίλοι του, αλλά και προσωπικότητες του μπάσκετ, όπως ο Σάσα Ντανίλοβιτς και ο Μιλένκο Τέπιτς.
Από πλευράς AΕΚ, στο τελευταίο αντίο του Γέλοβατς βρέθηκαν οι Δημήτρης Μαυροειδής ως αρχηγός της ομάδας κι ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου, Γιώργος Νικολάου.
Δάκρυα για το «γελαστό παιδί»
Οι στιγμές στο κοιμητήριο ήταν σοκαριστικές και ανατριχιαστικές, με τους παρευρισκόμενους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους για την απροσδόκητη απώλεια του Γέλοβατς.
Οικογένεια, φίλοι και αθλητές είπαν το τελευταίο αντίο στον ύψους 2.08μ. αθλητή που υπέκυψε μόλις στα 32 του χρόνια μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη εν ώρα προπόνησης.
Οι άνθρωποι του ήταν συντετριμμένοι κι οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…