Όρθια στη Γένοβα η Βενέτσια, που πήρε ισοπαλία 1-1 από τη Σαμπντόρια και οι δυο τους συνεχίζουν τη μάχη για την παραμονή.
Στα 38 δευτερόλεπτα ο Γκαμπιαντίνι με σουτ από το ύψος του πέναλτι, έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σαμπντόρια, ενώ στο 17’ ο Οντέρο βγήκε και πρόλαβε τον Τέσμαν. Στο 42ο λεπτό ο Καντρέβα έπιασε φοβερό σουτ από 25 μέτρα αλλά είδε τον Ρομέρο να του λέει όχι.
Στο 46ο λεπτό μετά από γέμισμα του Καντρέβα, ο Θόρσμπι αστόχησε με κεφαλιά εξ επαφής ενώ στο 54’ το σουτ του Αράμου πέρασε μόλις έξω.
Στο 62ο λεπτό η προβολή του Θόρσμπι εξ επαφής, πέρασε έξω ενώ στο 73’ ο Ρομέρο έβγαλε το σουτ του Καντρέβα και στο 80’ το σουτ του Σίγκουρντσον πέρασε μόλις έξω.
Και τελικά στο 87ο λεπτό ο Ανρί έκλεψε στον άξονα από τον Σίλβα, έφτασε με την μπάλα έξω από την περιοχή και από εκεί με φοβερό σουτ έκανε το 1-1. Στο 90+1′ ο Καλντάρα έσωσε στη γραμμή με το κεφάλι μετά από σουτ του Γκαμπιαντίνι.
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Μπερεζίνσκι (61’ Ντραγκουσίν), Οτζέλο, Θόρσμπι, Κόλεϊ, Έκνταλ, Γιοσίντα, Καπούτο (75’ Κουαλιαρέλα), Σίλβα, Καντρέβα, Γκαμπιαντίνι (61’ Γκαμπιαντίνι)
ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Ρομέρο, Καλντάρα, Ματσόκι, Τσεκαρόνι, Εμπουεχί, Αμπαντού (58’ Βάκα), Μπούσιο, Τέσμαν (58’ Ανρί), Αράμου (78’ Φορτέ), Κιγινέ, Γιόνσεν (69’ Σίγκουρντσον)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ