Η Νάπολι απέδρασε με τεράστιο τρίποντο από το «Σαν Σίρο», όπου κέρδισε τη Μίλαν με 1-0 και την έπιασε στη 2η θέση και στους 39 βαθμούς. Στο +4 από τις δυο τους βρίσκεται η Ίντερ και όλα είναι ανοιχτά και πάλι. Φωνάζει η Μίλαν για γκολ του Κεσί που ακυρώθηκε στο 90ο λεπτό.
Στο 5ο μόλις λεπτό, μετά από κόρνερ, ο Ελμάς πήρε την κεφαλιά κι άνοιξε το σκορ για τη Νάπολι, σοκάροντας τη Μίλαν. Μάλιστα στο 9’ μετά από νέο κόρνερ, η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Μίλαν αλλά ο Ανγκισά κόπηκε την τελευταία στιγμή και στο 18’ ο Μπάλο Τουρέ σέντραρε από αριστερά και ο Ιμπραΐμοβιτς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
Στο 34ο λεπτό ο Φλορέντσι έπιασε φοβερό σουτ από τα 25 μέτρα, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 41’ ο Λοσάνο έκανε όμορφη ενέργεια αλλά τα διαδοχικά του πλασέ σταμάτησαν σε σώματα αμυντικών της Μίλαν.
Στο 48ο λεπτό ο Κρούνιτς βρήκε τον Ιμπραΐμοβιτς που έκανε με τη μία το σουτ από αριστερά αλλά είδε τον Οσπίνα να βγάζει σε κόρνερ.
Στο 51’  ο Πετάνια μπήκε από δεξιά στην περιοχή αλλά πριν προλάβει να πλασάρει, τον πρόλαβε ο Τόμορι με εντυπωσιακό τάκλιν και στο 68’ ο Μεσίας έπιασε όμορφο σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.
Στο 77’ ο Μαλκουί από δεξιά έστρωσε έξω στον Πετάνια, το σουτ του οποίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μενιάν και στο 90’ μετά από φάση διαρκείας και διαδοχικές κόντρες, η μπάλα στρώθηκε στον Κεσί που με σουτ από το πέναλτι έκανε το 1-1.
Ωστόσο ο Μάσα πήγε στο VAR και ακύρωσε το γκολ  για οφσάιντ στον Ζιρού που ήταν πεσμένος
ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Μπάλο Τουρέ, Ρομανιόλι, Φλορέντσι (86’ Καλουού),  Τόμορι, Τονάλι (78’ Μπενασέρ), Κεσί, Μεσίας (78’ Καστιγιέχο), Μπραΐμ Ντίαθ (63’ Ζιρού), Κρούνιτς (63’ Σαλεμάκερς), Ιμπραΐμοβιτς
ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μαλκουί, Ραχμάνι, Ζέσους, Ντι Λορέντζο, Ντέμε (54’ Λομπότκα), Ανγκισά, Ζιελίνσκι (77’ Ουνάς), Λοσάνο (77’ Πολιτάνο), Ελμάς (86’ Γκουλάμ), Πετάνια (78’ Μέρτενς)