Δεν ήταν γραφτό να πιάσει στην ΑΕΛ ο Αντρέ Τσάβες με τον Αργεντινό να είναι στην πόρτα της εξόδου πλέον. Οριστικές εξελίξεις θα έχουμε με την επάνοδο του προπονητή στην Κύπρο αλλά και στην συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας. Ο Αργεντινός επιθετικός ερχόμενος στην Κύπρο ήθελε να κάνει ένα ριστάρτ στην καριέρα του και να γίνει ξανά ο επιθετικός που παρουσιάστηκε σε Μπόκα Τζούνιορς και Μπάνφιλντ παλιότερα.
Αντί αυτού ο Τσάβες ήρθε χωρίς φυσική κατάσταση με τον ποδοσφαιριστή να μπαίνει σε ειδικό πρόγραμμα για να μπορέσει να παρουσιαστεί έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι όποτε αγωνίστηκε έδειξε θετικά στοιχεία, ανά διαστήματα, δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90λέτπο για να είμαστε δίκαιοι. Με τον Ιανουάριο να πλησιάζει ο Τσάβες μάλλον θα αποχαιρετήσει αφού η ΑΕΛ μπορεί να το κάνει στην ουσία χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος με βάση την συμφωνία που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.
Οι γαλαζοκίτρινοι θα κοιτάξουν να ενισχυθούν στο κομμάτι της επίθεσης και μια αγορά που θα ρίξει ματιές είναι και η ελληνική. Ο Σάββας Παντελίδης γνωρίζει καλά την ελληνική αγορά και φαντάζει και λογικό να υπάρξουν εισηγήσεις από αυτήν.

Αριστείδου Μιχαήλ