Μια τεράστια νίκη πανηγύρισε η Δόξα, η οποία επικράτησε με 2-1 της Ομόνοιας στο Μακάρειο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Η προσφυγική ομάδα είχε την ουσία, απέναντι στην Ομόνοια, η οποία έκανε σοβαρά λάθη (κυρίως με τον Λέζιακς).
Ο Σαντίκ πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών. Άνοιξε το σκορ στο 11’  με ωραίο πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 48’  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Για την Ομόνοια, σκόραρε ο Τζιωνής στο 26΄ με ωραίο σουτ από το σημείο του πέναλτι. Οι «πράσινοι» είχαν ξεκάθαρες ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα με τους Τσέποβιτς, Ατιεμγουέν και Μποτεάκ, όμως έμειναν αναξιοποίητες.
Η Δόξα με τη νίκη της έφτασε στους 14 βαθμούς και ανέβηκε στην 10η θέση. Από την άλλη, η Ομόνοια με 17 βαθμούς παραμένει στην 6η θέση, έχοντας και δύο ματς λιγότερα.
Αυτή ήταν η δεύτερη ΄ήττα για την Ομόνοια στο Μακάρειο, αφού προηγήθηκε αυτή από την ΠΑΕΕΚ.

ΔΟΞΑ (Η.Χαραλάμπους): Σισκόφσκι, Καραμανώλης, Αντενόν, Χριστοφή (80′  Καλλής), Κοβάσεβιτς, Μέσκα, Τραϊτσέφσκι, Ασαμόα (90′ +7 Ολιβέιρα), Αντάμοβιτς (63′  Μπένι), Μπαλντέ (80′  Σάσι), Σαντίκ
Στον πάγκο:
Ορφανίδης, Ανάνε, Οικονομίδης, Φασουλιώτης, Βασιλείου, Εμπραλίτζε
ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπεργκ): Ουζόχο, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Σέχου, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Τζιωνής, Λοίζου (83′  Μποτεάκ), Ντούρις (68′  Κακουλλής), Τσέποβιτς (83′  Ατιεμγουέν)
Στον πάγκο:
Παναγή, Κυριακίδης, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Ασημένος, Γκόμεθ, Ζαχαρίου
ΣΚΟΡΕΡ: Σαντίκ (11′, πεν. 48′ ) / Τζιωνής (26′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
Αντάμοβιτς, Μπαλντέ (3η), Ασαμόα / Ντίσκερουντ (3η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ:
830 εισιτήρια
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας