Τους απογοήτευσε όλους στην Ανόρθωση η οδυνηρή ήττα από την ΠΑΕΕΚ και μάλιστα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ανάμεσα τους και ο παλιός τερματοφύλακας και αρχηγός της ομάδας και νυν προπονητής του ΑΣΙΛ Νίκος Παναγιώτου ο οποίος μίλησε στο balla.com.cy και αναφέρθηκε και στον Τιμούρ Κετσπάγια.
Γι’ αυτούς που ζητούν την άμεση απομάκρυνση του Τιμούρ: «Τι να πω για τον Τιμούρ. Έγραψε την δική του ιστορία στην Ανόρθωση με χρυσά γράμματα και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Πάντα στο ποδόσφαιρο εκ των αποτελεσμάτων κρινόμαστε όλοι. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι η ομάδα να βγει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από την κακή αγωνιστική κατάσταση για να ρολάρει για να προλάβει να μπει 6άδα και να διεκδικήσει ότι μπορεί. Εμένα δεν μου πέφτει λόγος για τον Τιμούρ. Να τα ζυγίσουν όλα και να αποφασίσουν κάτω από ηρεμία και όχι κάτω από νεύρα και πανικό. Δεν φοβήθηκα ποτέ να πάρω θέση αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν μου πέφτει λόγος».
Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου: «Φωνάζει ότι θέλει ενίσχυση η ομάδα τον Ιανουάριο. Πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις, να καλυφθούν κενά και να διορθωθούν αδυναμίες για να δουν με πιο αισιόδοξο μάτι την συνέχεια».

Χρίστος Χρίστου