Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής βόλεψαν την Ανόρθωση που πλέον στοχεύει στο να δημιουργήσει καλύτερες προοπτικές για τον εαυτό της με το τέλος του 2021, κάτι που θα συμβεί εφόσον την Τετάρτη στο Μακάρειο, πετύχει επί της ΠΑΕΕΚ την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.
Κάτι που έχει να συμβεί εδώ και έντεκα ολόκληρους μήνες! Η ομάδα της Αμμοχώστου κατέγραψε τρεις σερί νίκες για τελευταία φορά τον περασμένο Ιανουάριο, όταν επικράτησε του Εθνικού με 1-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος (06/01), του Ολυμπιακού στο Μακάρειο με 3-0 (11/01) και της Νέας Σαλαμίνας εντός έδρας με 2-0 (16/01).
Ούτε τότε δέχθηκε γκολ σε τρία σερί ματς, ενώ και τώρα κράτησε ανέπαφη την εστία της σε δύο συνεχόμενα (με Δόξα κι Εθνικό), κάτι που επίσης καταγράφεται στα υπέρ της κι οφείλει να το διευρύνει.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό το παιχνίδι της Τετάρτης για την «κυρία», αφού της δίνεται η δυνατότητα να καλύψει περαιτέρω την απόσταση από κάποιες ομάδες, ενώ από κάποιες άλλες θα μπορέσει μάλιστα να την αυξήσει.
Τέτοιες ευκαιρίες είναι που αναζητά η Ανόρθωση και οφείλει να μην την αφήσει να πάει χαμένη, απέναντι σε μια ομάδα που πρόσφατα την νίκησε και μάλιστα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», συνεπώς γνωρίζει τι θα χρειαστεί για να μπορέσει να πετύχει το στόχο της στο Μακάρειο.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν υπολογίζει στον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος δεν είχε εγγραφεί όταν το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Έχει ενδιαφέρον το πώς θα καλύψει το κενό του Αιγύπτιου, ο οποίος βρίσκεται ομολογουμένως σε τρομερή φόρμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του.

Ανδρέας Βεντούρης