Μετά τη Δόξα, δεύτερος στόχος, ο Εθνικός. Το 3Χ3 που ήταν και ο μοναδικός στόχος μετά το ματς με την ΠΑΕΕΚ, συνεχίζει να αποτελεί μονόδρομο για την Ανόρθωση, έτσι ώστε να έχει καλύτερες πιθανότητες για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Για να συμπληρωθεί όμως το δεύτερο σκέλος του στόχου, πρέπει η «Κυρία» να αποδράσει από το Δασάκι. Μία έδρα που ναι μεν τα προηγούμενα χρόνια εθεωρείτο φιλόξενη, όμως είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από το 5-0.
Άλλο τότε όμως και άλλο τώρα, όπου η Ανόρθωση δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Όλες αυτές τις ημέρες, ο Τιμούρ Κετσπάγια με τους συνεργάτες του προετοίμασαν κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το απόγευμα. Και από τη στιγμή που Ρισβάνης και Αντωνιάδης αναμένεται να είναι στην αποστολή, τότε τα διαθέσιμα «όπλα» είναι ετοιμοπόλεμα για να πάει στο Δασάκι υπό τις καλύτερες συνθήκες η βαρωσιώτικη ομάδα. 
Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Δόξα, πλην του Ρισβάνη που φαίνεται να επιστρέφει στην 11άδα αντί του Κορρέα, υπάρχει και η σκέψη για το αν θα επανέλθει στην 11άδα ο Λάζαρος. Παρ’ όλα αυτά, οι Πόποβιτς και Κατσαράβα, θέσεις τις οποίες μπορεί να καλύψει ο Ελλαδίτης, τα πήγαν αρκετά καλά κόντρα στη Δόξα.
Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση, είναι πως ο Κατσαράβα φαίνεται να κερδίζει έδαφος για να αρχίσει (και) το ματς κόντρα στον Εθνικό. Η παρουσία του απέναντι στη Δόξα άλλωστε ήταν από τις σχετικά καλές που πραγματοποίησε φέτος. Άλλωστε, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός πως κέρδισε και τα δύο πέναλτι στο παιχνίδι με τις τοποθετήσεις που είχε εντός των τεσσάρων γραμμών.
Σαφώς υπάρχει και η επιλογή του Ουάρντα για να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και να παίξει ο Λάζαρος αριστερά (όπως έγινε στο Βελιγράδι), όμως αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει και αρκετές πιθανότητες.

Κύπρος Εγγλέζος