Στις 19 Σεπτεμβρίου 2021, το ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής αντιμετώπισε στο Τσίρειο τον Απόλλωνα και ηττήθηκε 2-1, αφού μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 2’ με τον Καρώ αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 από τέρματα των Ζράντι και του Λούκας Σόουζα ( αυτογκόλ) με αποτέλεσμα να δεχτεί την 3η σερί του ήττα στο πρωτάθλημα!
Σε εκείνο το ματς, ο Σωφρόνης παράταξε την ομάδα του με την ακόλουθη 11άδα συν τις αλλαγές που έκανε στη διάρκεια.
Σκουφέτ, Τσεπάκ, Καρώ, Σάντος (45+5′ Σάβιτς), Γουίλερ (68′ Σαμπάλα), Νατέλ, Νταουσβίλι (68′ Λουντέμο), Σόουζα, Οκριασβίλι, Ντανίλο (46′ Μάγκλιτσα), Κβιλιτάια (78′ Γεωργίου).
Συγκριτικά με εκείνη την 11άδα αναμένεται να αλλάξουν πολλά το Σάββατο στο ΓΣΠ. Δεν θα αγωνιστούν σίγουρα, οι Τσεπάκ, Σάντος, Σάβιτς, ούτε ο Γουίλερ και πιθανότατα δεν θα είναι στην 11άδα ο Κβιλιτάια.
Αμφίβολος επίσης για την 11άδα ο Νταουσβίλι, εκτός θα είναι ο Λουντέμο. Ο Σκουφέτ θα παραμείνει στα δοκάρια, ο Θεοδώρου δεξιά αντί του Τσεπάκ, ο Σαμπάλα αριστερά, αντί του Γουίλερ και ο Βινίσιους στην άμυνα, αντί των Σάντος και Σάβιτς που ήταν στον α’ γύρο.
Σόουζα και Ντανίλο αναμένεται να είναι στη μεσαία γραμμή με τον Ντε Βινσέντι ενώ στην επίθεση, όλα δείχνουν Νατέλ-Οκριασβίλι και ένας από τους Ντογκαλά ή Μάγκλιτσα.
Ζητούμενο βέβαια για τους γαλαζοκίτρινους, όποια και αν είναι η 11άδα του Σωφρόνη, να πάρουν τη ρεβάνς της ήττας στον α’ γύρο.

https://balla.com.cy/2021/12/17/apoel-me-23-kontra-ston-apollona-apostoli/