Ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός της ΠΑΕΕΚ Αλέξανδρος Κούρος ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με την προσφυγική ομάδα μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy και αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό.
«Περιμένω ότι ο Άρης θα καταφέρει να πάρει αυτό το παιχνίδι. Ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στις νίκες χωρίς αυτό να είναι εύκολο. Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο. Και οι δύο ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία φέτος αλλά θεωρώ ότι ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα και παίζει με την έδρα του. Λόγω έδρας περισσότερο του δίνω ένα προβάδισμα».

Είπες ότι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και οι δύο ομάδες. Πιστεύεις ότι θα αντέξουν και θα παραμείνουν στην πρώτη 6άδα; «Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν 7-8 ομάδες που θα παλέψουν για να μπουν στο α’ γκρουπ πέραν από τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ που τι θεωρώ δεδομένες».
Τι σου άρεσε περισσότερο από τον Άρη στο μεταξύ σας παιχνίδι; «Είναι ομάδα που τρέχει και πιέζει πολύ τον αντίπαλο. Θεωρώ ότι αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη 6άδα».
Για τον Ολυμπιακό: «Είναι επίσης πολύ καλή ομάδα αλλά με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Δεν βάζει την πίεση που βάζει ο Άρης αλλά προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα με τους γρήγορους ακραίους».

Χρίστος Χρίστου