Η Τσέλσι φλέρταρε με νέα απώλεια και μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά ο Ζορζίνιο έκανε τη δουλειά του από την άσπρη βούλα (δύο γκολ) και «λύτρωσε» τους Μπλε στο 90+4′, διατηρώντας τους σε απόσταση βολής από Σίτι-Λίβερπουλ.
Η άμυνά της που ήταν απόρθητο κάστρο για έναν χρόνο, περνάει κρίση. Από την τριάρα στο Λονδίνο, στην τριάρα στην Αγία Πετρούπολη κι αποτέλεσμα να υποχωρήσει από την κορυφή σε Premier League και Champions League μέσα σε λίγες μέρες. Όχι, η Τσέλσι δεν επανήλθε στα γνωστά αμυντικά της στάνταρ απέναντι στη Λιντς, κινδύνεψε, μάλιστα και για εντός έδρας «γκέλα». Στο φινάλε, όμως, ο στόχος επετεύχθη. Χάρη στον Ζορζίνιο, ο οποίος ξαναβρήκε τη χαμένη του φόρμα από την άσπρη βούλα και τον Ρούντιγκερ που κέρδισε τα δύο πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ιταλός, η ομάδα του Τόμας Τούχελ σώθηκε στο 90+4′ και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής στην καταδίωξη των Σίτι, Λίβερπουλ.
Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Μεντί, Αθπιλικουέτα (74′ Κρίστενσεν), Σίλβα, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Λόφτους-Τσικ, Ζορζίνιο, Αλόνσο (87′ Λουκάκου), Βέρνερ (74′ Χάντσον-Οντόι), Χάβερτς, Μάουντ
Λιντς (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μεσλιέ, Σάκλτον (59′ Κλιχ), Άιλινγκ, Γιορέντε, Φίρπο, Φορσό, Ραφίνια (82′ Γκέλαρντ), Ντάλας, Ρόμπερτς, Χάρισον, Τζέιμς (87′ Κρέσγουελ)
ΑΓΓΛΙΑ: Ο «εκτελεστής» Ζορζίνιο την έσωσε στο 90+4′!
