Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την αποστολή της για το ντέρμπι της Κυριακής χωρίς προβλήματα. Η αποστολή αποτελείται από τους 23 ποδοσφαιριστές που ήταν και το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου στο ΓΣΠ. Και για να θυμηθούμε λίγο τα δεδομένα:
Στην 11άδα είναι οι: Ουζόχο, Σέχου, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνής, Παπουλής, Τσέποβιτς.
Στον πάγκο είναι οι: Παναγή, Κυριακίδης, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Ασημένος, Χαραλάμπους, Μποτεάκ, Ατιέμγουεν, Ζαχαρίου, Ντούρις, Κακουλλής.
Από τη στιγμή που δεν προέκυψε οποιοδήποτε πρόβλημα και οι αρχικοί 11 είναι διαθέσιμοι, τότε εναπόκειται στον Χένινγκ Μπεργκ εάν θα διαφοροποιήσει κάτι με την επανέναρξη του αγώνα από το 17′ λεπτό. Ίσως να έχει πιθανότητες ο Κακουλλής, με βάση την παρουσία του απέναντι στην ΑΕΛ αλλά δύσκολα θα προβεί σε αλλαγή ο Νορβηγός.
Για τη σημασία του αγώνα, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Απλά, η Ομόνοια θα καταφέρει να ολοκληρώσει μία εξαιρετική χρονιά γι’ αυτήν (βλ. πρωτάθλημα και ομίλους Conference) με νίκη πάνω στον «αιώνιο» αντίπαλο. Τι πιο καλό άλλωστε να… πατήσει 4άδα, να πάει στο +6 από το ΑΠΟΕΛ και να μειώσει κι άλλο την απόσταση από την κορυφή;
Καταληκτικά, θυμίζουμε πως στο παιχνίδι, θα πρέπει να είναι προσεχτικός ο αρχηγός, καθώς ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

Κύπρος Εγγλέζος