Όσο πλησιάζει το ντέρμπι, αντί να μειώνονται, φαίνεται να αυξάνονται τα προβλήματα και κατά συνέπεια τα ερωτηματικά που συνοδεύουν τη συμμετοχή συγκεκριμένων παικτών στον μεγάλο αγώνα.
Η προπόνηση της Παρασκευής, επιβεβαίωσε πως ο Σωφρόνης, καλείται να βρει λύσεις για να καταφέρει να καλύψει βασικές απουσίες που κτυπούν την ομάδα του, πριν από ένα τόσο σπουδαίο από κάθε άποψη ματς.
Σίγουροι απόντες: Για διαφορετικούς λόγους, χάνουν το ντέρμπι οι Καρώ-Λουντέμο-Σόουζα-Ντε Βινσέντι-Μάγκλιτσα. Οι τέσσερις πρώτοι ποδοσφαιριστές αν είχαν τη δυνατότητα να παίξουν θα ήταν όλοι στην 11άδα.
Ο Μάγκλιτσα θα ήταν στον πάγκο και η πιο καλή εναλλακτική λύση για την επίθεση. Κανένας όμως δεν είναι στη διάθεση του προπονητή.
Ντανίλο-Οκριασβίλι: Δεν προπονήθηκε κανένας την Παρασκευή και πλέον η συμμετοχή τους θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο Ντανίλο, έχει ενοχλήσεις από τον αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Οκριασβίλι παραπονέθηκε επίσης για ενοχλήσεις πριν την προπόνηση.
Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι θα καταφέρουν και οι δύο να συμπεριληφθούν στην αποστολή, όμως η τελευταία προπόνηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.
Τι θα κάνει ο Σωφρόνης: Λαμβάνει όλα τα δεδομένα υπόψη του ο προπονητής, έχοντας όμως και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Μέχρι στιγμής, είναι υποχρεωμένος να προβεί σε δύο υποχρεωτικές αλλαγές (βλέπε Καρώ-Λουντέμο) σε σχέση πάντα με την 11άδα του αναβληθέντα αγώνα.
Αν δεν προλάβει ο Οκριασβίλι, τότε θα κάνει (πάλι υποχρεωτικά) και 3η αλλαγή αφού ο Γεωργιανός ήταν στην 11άδα.
Πιθανή 11άδα: Εκ των πραγμάτων, δεν του μένουν πολλές επιλογές για να καταρτίσει την 11άδα ο Σωφρόνης.
Μία πιθανή 11άδα αναμένεται να συγκροτηθεί από τους, Σκουφέτ-Τσεπάκ-Σαμπάλα-Σάβιτς-Βινίσιους-Νταουσβίλι-Ντογκαλά (Ντανίλο)-Σατσιά-Κβιλιτάια-Νατέλ και Θεοδώρου ή Οκριασβίλι.
Αυτά είναι τα τελευταία νέα από τον Αρχάγγελο, εν αναμονή της τελευταίας προπόνησης που θα γίνει ανήμερα των Χριστουγέννων το απόγευμα.