Ο Ιρλανδός τερματοφύλακας ήταν για ακόμη μία φορά ο πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ στη διαδικασία των πέναλτι για το Λιγκ Καπ και πλέον συνεχίζει το αήττητο σερί του όταν φτάνει η ώρα των εκτελέσεων από τα 11 βήματα.
Σε ένα συγκλονιστικό αγώνα, η Λίβερπουλ έκανε την ολική επαναφορά από το 3-1 του πρώτου ημιχρόνου και με τα τέρματα των Ζότα και Μιναμίνο ισοφάρισε και στη συνέχεια πήρε την πρόκριση στους «4» του Λιγκ Καπ μέσα από την διαδικασία των πέναλτι.
Πρωταγωνιστής στις εκτελέσεις ήταν για ακόμη μία φορά ο Κουίβιν Κέλεχερ που παρά την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού ήταν καθοριστικός για τους «ρεντς». Πρώτα απέκρουσε το πέναλτι του Τόμας και στη συνέχεια έδωσε την ευκαιρία στον Ζότα να τελειώσει το ματς, πιάνοντας και το πέναλτι του Μπέρτραντ.
Πλέον, ο Ιρλανδός γκολκίπερ παραμένει αήττητος στο Λιγκ Καπ όταν το παιχνίδι φτάνει στη διαδικασία των πέναλτι, χτίζοντας πάνω στην πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ στις 30 Οκτωβρίου του 2019 στο συγκλονιστικό 5-5 της κανονικής διάρκειας.
Σε εκείνη την αναμέτρηση, ο Κουίβιν Κέλεχερ είχε αποκρούσει το πέναλτι του Ντάνι Σεμπάγιος, δίνοντας εν τέλει την πρόκριση στους «κόκκινους» για τα προημιτελικά του Carabao Cup.