Την Σάντερλαντ φιλοξενεί στο «Έμιρεϊτς» η Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, με τους «κανονιέρηδες» να φιλοδοξούν να κάνουν 6 τις συνεχόμενες επικρατήσεις τους στο «σπίτι» τους, την ώρα που ο Μικέλ Αρτέτα διέπεται από μια εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στην ομάδα της Championship.
Παίζεις live ρουλέτα κόντρα σε πραγματικούς ντίλερ κάθε ώραAdvertisement
Ένα βήμα πιο κοντά στην τετράδα του Λιγκ Καπ θέλει να πραγματοποιήσει απέναντι στην Σάντερλαντ η Άρσεναλ, η οποία υποδέχεται την ομάδα της Championship στο «Έμιρεϊτς», δίχως να έχει ηττηθεί στο «σπίτι» της από τα τέλη Αυγούστου και το 2-0 από την Τσέλσι.
Παράλληλα, η Σάντερλαντ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους Λονδρέζους σε καμία από τις 11 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις… Η τελευταία της νίκη άλλωστε χρονολογείται πριν από εννέα χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2012, στο FA Cup με 2-0.
Τότε βασικός στην ενδεκάδα του Αρσέν Βενγκέρ ήταν ο νυν τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα. Ο Ισπανός μετρά 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόνο αυτή την ήττα από την Σάντερλαντ στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν να επιδείξουν μόνο αυτή τη νίκη κόντρα στους «κανονιέρηδες» από το 2003 και έπειτα.
Θα γίνουν… δύο ή ο Μικέλ Αρτέτα θα επικρατήσει για 31η φορά απέναντι σε διαφορετικό, αγγλικό σύλλογο; Οψόμεθα…