Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Ομόνοια και πάει στη Λευκωσία θέλοντας να πάρει με βαθμολογικό κέρδος. Η ομάδα πάει  με καλή ψυχολογία μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό. Η εμφάνιση  γέμισε ξανά με αυτοπεποίθηση τους γαλαζοκίτρινους που θα θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι και μια ευκαιρία για την ομάδα να δείξει ότι μπορεί να επανέλθει.

Ο Σάββας Παντελίδης σκέφτεται να μην κάνει και πολλές αλλαγές αφού η ομάδα τα πήγε αρκετά καλά. Ο Έουλερ είναι ο ποδοσφαιριστής που συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να επανέλθει στην ενδεκάδα αντί του Ανδρέου. Πολύ πιθανόν ο Ελλαδίτης προπονητής, να θέλει να παρουσιάσει την ομάδα με ενισχυμένη μεσαία γραμμή και σε αυτήν την περίπτωση δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες αλλαγές.

Εκτός αποστολής είναι οι Μεντόγιεβιτς και Κεραυνός λόγω τραυματισμού. Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να παρατάξει τους Βοζίνια, Σάντος, Τεσέιρα, Ριστέφσκι, Μαζάν, Ζτραβκόφσκι, Παπαφώτης, Ριέρα, Πελέ, Έουλερ, Τσέποβιτς.

Αριστείδου Μιχαήλ