Όσοι βιάζονται να προκαταβάλουν τις αποφάσεις που θα παρθούν στην Ομόνοια εν όψει Ιανουαρίου, το πιθανότερο να εκτεθούν με τις προβλέψεις τους.
Οι δικές μας πληροφορίες που προέρχονται από καλά ενημερωμένες πηγές, θέλουν το Χένινγκ Μπεργκ, να εκφράζει εμπιστοσύνη σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σαν υποψήφια για να αποχωρήσουν από την ομάδα.
Ταυτόχρονα, ο Νορβηγός προπονητής δεν είναι υπέρ της άποψης για να γίνουν σημαντικές διαφοροποιήσεις και έχει ουσιαστικά βάλει φρένο σε όσους περιμένουν κάτι διαφορετικό.
Ο Μπεργκ, θα δώσει την τελική του θέση για τον Ασάντε αφού πρώτα αποφασίσει αν πρέπει να φύγει κάποιος άλλος παίκτης και ποιος για να επανεγγραφεί ο Γκανέζος.
Αν βέβαια εγγραφεί τελικά ο Ασάντε, τότε με τα υφιστάμενα δεδομένα, αυτός που θα δει την πόρτα εξόδου, είναι ο Ιγιάγι Ατιέμγουεν.
Σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του ρόστερ θα διαδραματίσει και η ενδεχόμενη αποχώρηση παίκτη η’  παικτών με δική τους επιθυμία.
Αν δηλαδή, επιθυμούν να φύγουν, τότε θα αντικατασταθούν. Άρα λοιπόν, για την ώρα καμία απολύτως απόφαση από τον κόουτς των «πρασίνων» ο οποίος όπως είναι γνωστό δεν είναι και ο…πιο εύκολος σε θέματα μεταγραφών και ειδικά σε θέματα που αφορούν αποχωρήσεις παικτών, τους οποίους ο ίδιος επέλεξε!