Θα περίμενε κανείς πως ο Ίγκορς Ταράσοφς του Εθνικού που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ να εκτίσει την ποινή του με την Ανόρθωση για να είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι με τη Δόξα. Εντούτοις ο Νταβίντ Μπαντία αποφάσισε να τον έχει ετοιμοπόλεμο στο παιχνίδι με τη βαρωσιώτικη ομάδα στο Δασάκι, μιας και η εικόνα του Εθνικού ανασταλτικά με την ΠΑΕΕΚ άφησε ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας. Ο Ισπανός προπονητής θέλει να «χτίσει» πάνω στη νίκη της ομάδας στο Μακάρειο και να βρει την ισορροπία στην ομάδα με τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε.
Η δεύτερη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα που έφτασε πλέον στους οκτώ βαθμούς, ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία για τη συνέχεια και πάνω σε αυτό το κομμάτι, και της αυτοπεποίθησης, δουλεύει ο Ισπανός.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας επιστρέφει και ο Άδωνη για το επόμενο παιχνίδι μετά την απουσία του στα δύο τελευταία, όμως πιθανότατα θα χρειαστεί να πάρει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του για να είναι απόλυτα έτοιμος. Επίσης, για τον Αράζ που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι απέναντι στην ΠΑΕΕΚ, δεν είναι κάτι σοβαρό και υπολογίζεται κανονικά. Θυμίζουμε ότι κόντρα στην Ανόρθωση θα απουσιάσει ο Φλοριάν λόγω καρτών.

Κύπρος Εγγλέζος