Τρελή ματσάρα, αλλά χωρίς νικητή στη Λαμία! Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έκανε φοβερό come-back παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Βόλο και πήρε σημαντικό βαθμό (2-2).
Ο Φαν Βέερτ πέτυχε δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους αλλά δεν έφταναν, με τον Βόλο να παραμένει για εννιά σερί αγώνες χωρίς νίκη (τελευταία στις 2 Οκτωβρίου), με τη Λαμία να πανηγυρίζει τελευταία φορά στις 7 Νοεμβρίου!
Στους 11 βαθμούς ανέβηκε η Λαμία που παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, στους 15 ο Βόλος που ολοκλήρωσε τη χρονιά του αφού έχει αναβληθεί το ματς με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης:

EΛΛΑΔΑ: ΠΑΣάς με ηγέτη Κούρτιτς! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Το ματς
Ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και πίεζε πολύ την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Ωστόσο η Λαμία στην συνέχεια άρχισε να παίρνει τα πάνω της και να δημιουργεί φάσεις. Στο 16’ ο Ελευθεριάδης ύστερα από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους έγινε στο 23’ όταν ο Νούνες μέσα από την περιοχή έκανε ένα ωραίο σουτ, αλλά ο Κότνικ βγήκε μπροστά και του είπε όχι, κάνοντας μια τεράστια επέμβαση.
Στο 32ο λεπτό ο Βόλος άνοιξε το σκορ, όταν ο Φαν Βέερτ βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάποια αξιοσημείωτη φάση, με την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα.
Η Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά και από τα πρώτα λεπτά άρχιζε να πιέζει. Γενικότερα ο ρυθμός ήταν τρελός με τις δυο ομάδες να κυκλοφορούν την μπάλα πάνω κάτω. Ο Βόλος στο 54’ έκανε το 2-0, όταν ο Νίνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Φαν Βέερτ πήρε την κεφαλιά για να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.
Στο 57’ ο Νίνης ανέτρεψε τον Ελευθεριάδη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Αραμπούλι στο 59’ μείωσε σε 2-1, εκτελώντας εύστοχα από τα 11 βήματα. Στο 60΄ η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έχασε μια τεράστια ευκαιρία να πετύχει 3ο τέρμα, όταν ο Φαν Βέερτ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Όροζ δεν μπόρεσε να σκοράρει εξ επαφής.
Στο 61’ η Λαμία έφερε το ματς στα ίσα, όταν ύστερα από σέντρα του Ρόμανιτς ο Μπεχαράνο με κεφαλιά έκανε το 2-2. Πριν ακριβώς μπει το γκολ του Μπεχαράνο, ο Ελευθεριάδης έχει ρίξει αγκωνιά σε αντίπαλο αλλά διαιτητής και VAR μέτρησαν το γκολ κανονικά.
Η Λαμία από εκεί και πέρα πήρε πολύ τα πάνω της και πίεζε συνεχώς την εστία του Κότνικ.
Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να βρει το τρίτο γκολ της ανατροπής και της νίκης με τις δύο ομάδες τελικά να παίρνουν από έναν βαθμό.
MVP: Ο Φαν Βέερτ είναι ο σκόρερ των δυο γκολ του Βόλου, έκανε για ακόμη μια φορά ένα εκπληκτικό παιχνίδι και δίκαια μπορεί να θεωρηθεί ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Έκανε ό, τι μπορούσε, αλλά η αμυντική λειτουργία της ομάδας τους στέρησε τη νίκη.
Η σφυρίχτρα: Ο Στέφανος Κουμπαράκης δεν χρησιμοποιούσε και πολύ την σφυρίχτρα του, κάτι που βοήθησε να έχει τρελό ρυθμό το ματς. Γενικότερα δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ