Με τα μούτρα στην δουλειά έχει πέσει ο Σάββας Παντελίδης στην ΑΕΛ. Ο νέος κόουτς των γαλαζοκιτρίνων δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη και κάνει τα πάντα για να μάθει όλα για την νέα του ομάδα αλλά και να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα. Το πρωί της Κυριακής ο Ελλαδίτης προπονητής το πέρασε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Σήμερα το απόγευμα θα μεταβεί στην Λευκωσία μαζί με τον Λουτσιάνο Μπεμπέ για να παρακολουθήσει το λευκωσιάτικο ντέρμπυ ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και τον Ολυμπιακό.

Το σημαντικότερο αυτή την στιγμή για την ΑΕΛ είναι να αφήσουν την ομάδα να ηρεμήσει και να την στηρίξουν οι φίλοι της ΑΕΛ. Οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων έχουν μια μεγάλη υποχρέωση την δεδομένη στιγμή να σταθούν δίπλα στην ομάδα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι να δοθεί χρόνος στον προπονητή για να ετοιμάσει την ομάδα του και να μην ασκηθεί περισσότερο πίεση στην ομάδα όσο αφορά τα αποτελέσματα της ομάδας. Σαφέστατα θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα να έρθει άμεσα μια νίκη όμως το σημαντικότερο είναι να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στον προπονητή και να αλλάξει κάποια πρόσωπα στις μετεγγραφές του Ιανουαρίου.

Αριστείδου Μιχαήλ