Επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα του Τεχνικού/Αθλητικού Διευθυντή στην Ανόρθωση. Μετά το καλοκαίρι και τα ονόματα που…παρέλασαν από το ρεπορτάζ, τις τελευταίες ώρες εντείνεται η φημολογία περί ενδιαφέροντως από πλευράς διοίκησης να ενισχύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Θυμίζουμε πως το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρξαν μεν επαφές με υποψήφιους, όμως ουδέποτε προχώρησε στο πιο «ζεστό» κομμάτι στης συγκεκριμένης υπόθεσης.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια από την πλευρά του, αναμένει τις εξελίξεις μαθαίνοντας ήδη για την πρόθεση που υπάρχει από πλευράς δ.σ. Η άποψη του παραμένει ως έχει. Τι σημαίνει αυτό; Είναι κάτι το οποίο με βάση τα χρόνια υπηρεσίας του, δεν το θεωρεί απαραίτητο, αλλά δεν έχει οποιοδήποτε πρόβλημα. Δηλαδή δεν θα πει «όχι» σε πιθανή συνεργασία με Αθλητικό Διευθυντή.
Γιατί, επί τούτου πρόκειται, αφού ο γεωργιανός θα θελήσει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όποιον μπαίνει και όποιον βγαίνει από το προπονητικό κέντρο και αυτό είναι ξεκάθαρο. Ένας Αθλητικός Διευθυντής θα βοηθήσει στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά, ο Τιμούρ θα έχει τον πρώτο λόγο…

Κύπρος Εγγλέζος