Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Για ένα χρόνο θα παίζει μακριά από το «Καμπ Νου»
ΔΙΕΘΝΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Για ένα χρόνο θα παίζει μακριά από το «Καμπ Νου»

Η Μπαρτσελόνα είναι αναγκασμένη για έναν χρόνο να παίξει μακριά από το «Καμπ Νου».
Οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να αγωνιστούν για έναν χρόνο μακριά από το σπίτι τους, στο διάστημα της ανακαίνισής του «Καμπ Νου» που θα διαρκέσει έως το 2025.
Σύμφωνα με τη «Marca», η Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους των εργασιών, θα χρησιμοποιεί ως έδρα το «Καμπ Νου», αλλά μόνο με ένα μέρος των εξεδρών να υποδέχεται φιλάθλους, κάτι που θα γίνεται εκ περιτροπής.
Τη δεύτερη σεζόν, όμως, η ομάδα θα πρέπει να απομακρυνθεί από το γήπεδο, χωρίς όμως να φύγει από την πόλη και με πρώτη επιλογή να είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης.
Η τρίτη και η τέταρτη σεζόν, ωστόσο, θα κυλήσουν όπως η πρώτη χρονιά. Στόχος του συλλόγου είναι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του γηπέδου μέχρι το 2025.
Να θυμίσουμε, βέβαια, πως σε δύο εβδομάδες έχει προγραμματιστεί το δημοψήφισμα με το οποίο η Μπαρτσελόνα θα ζητήσει από τα μέλη της να εγκρίνουν το δάνειο 1,5 δισ. ευρώ για την υλοποίηση του έργου Espai Barça.
Ένα έργο, το οποίο περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του  «Καμπ Νου» που θα στοιχίσει περίπου 900 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα 420 εκατομμύρια θα πάνε στο νέο Palau Blaugrana.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ