ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ανακοινώθηκε lockdown για ανεμβολίαστους!
Ειδήσεις χωρίς... Balla

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ανακοινώθηκε lockdown για ανεμβολίαστους!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Σε αυστηρό lockdown για τους ανεμβολίαστους πολίτες προχωρά η Γερμανία ενώ η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι από τον Φεβρουάριο πρέπει να ισχύσει υποχρεωτικός εμβολιασμός στη χώρα.
Συγκεκριμένα για τους ανεμβολίαστους, θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε δημόσιους χώρους εκτός από τις βασικές επιχειρήσεις όπως σουπερμάρκετ και φαρμακεία, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν πριν από λίγο η απερχόμενη καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο διάδοχός της Όλαφ Σολτς, μετά από συνομιλίες με περιφερειακούς ηγέτες.
Η Άνγκελα Μέρκελ, όπως μεταδίδει το Reuters, σημείωσε συγκεκριμένα: «Καταλάβαμε ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και πως πρέπει να λάβουμε περαιτέρω μέτρα από αυτά που έχουν ήδη ληφθεί».
Και συνέχισε: «Για να γίνει αυτό, πρέπει να σπάσει το τέταρτο κύμα και αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί» είπε προσθέτοντας πως η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού θα μπορούσε να τεθεί σε ισχύ από τον Φεβρουάριο του 2022 αφού συζητηθεί στη Bundestag και μετά, φυσικά, από καθοδήγηση από το Συμβούλιο Δεοντολογίας της Γερμανίας.

 

 

Related posts